Maadlejad tõid Valka kolm medalit

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Eesti meister Paula Nääme ja Valga spordiklubi esindajad Marcus Evert Uhtjärv (paremalt), Sven Saarmann ja treener Evo Saar
Eesti meister Paula Nääme ja Valga spordiklubi esindajad Marcus Evert Uhtjärv (paremalt), Sven Saarmann ja treener Evo Saar Foto: Sk 1piir

Viljandis selgusid U-20 vanuseklassi Eesti meistrid vaba-, naiste ja kreeka-rooma maadluses. Osales 21 sportlast naistemaadluses, 61 kreeka-rooma maadluses ning 53 vabamaadluses.

Valgalane Paula Nääme, kes esindab Eesti Maaülikooli spordiklubi, tuli naistemaadluses kuni 76-kiloste võistlejate seas Eesti meistriks. Sellega aga valgalaste medalivõidud ei piirdunud. Vabamaadluses võitis Valga spordiklubi esindaja Arseni Sevtšenko kaalukategoorias -70 kg hõbeda. Kreeka-rooma maadluses aga võitles Marcus Evert Uhtjärv spordiklubist 1Piir end kuni 80-kiloste meeste seas kolmandaks. Vabamaadluses oli Uhtjärv kaalukategoorias -79 kg aga neljas.

Mitmekülgsusega paistis silma ka SK 1Piir esindaja Sven Saarmann, kes võitis 5. koha nii kreeka-rooma maadluses (-72 kg) kui ka vabamaadluses (-70 kg).

Medalita ei jäänud ka Põlva maadlusklubi Lapiti. Peeter Pragi võitis kaalukategoorias -125 kg vabamaadluses hõbeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles