Linnavalitsuses alustavad tööd uued ametnikud

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavalitsuse juristiks sai Anastasija Nääme.
Valga linnavalitsuse juristiks sai Anastasija Nääme. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavalitsuses alustas tööd kaks põlist valgalast, kellele linnavalitsuse avalike suhete spetsialisti Hele Heletähe kinnitusel kodukohta naasmine uusi väljakutseid pakkus.

9. märtsist on arenguameti juhatajana tööl Aira Varblane, kes varem töötanud Valgamaa tööhõiveameti direktorina ning viimased kümme aastat elanud ja töötanud Tallinnas. Varblane on saanud 1993. aastal Tallinna Tehnikaülikoolist tehnoloogiainseneri kutse ja õpib Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas ärijuhtimise  magistriõppes.

Tallinnas nii sotsiaal- kui siseministeeriumis juhtivatel ametikohtadel töötanud Varblane soovib, et Valga linn oleks ka edaspidi heaperemehelikult hooldatud, häid töökohti ja kultuurset ajaveetmisvõimalusi pakkuv väikelinn, kus meil kõigil on hea elada.

Varblane peab oma esmasteks ja olulisemateks tööülesanneteks "Valga arengukava aastateks 2012–2020" koostamise koordineerimist ja Valga jaamahoone renoveerimise projektitaotluse koostamises osalemist ning selle esitamist rahastamiseks Eesti-Läti programmi.

12. märtsist on aga linnavalitsuse kantselei koosseisus tööl jurist Anastasija Nääme, kellel kaheaastane tööstaaž kohalikus omavalitsuses.

Nääme on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikoolis õigusteaduse magistriõppe ja õpib käesoleval ajal Tallinna Ülikooli riigiteaduste doktoriõppes. Tema kui linnavalitsuse juristi peamised tööülesanded on riigihangete korraldamisega seotud tegevused, lepingute ja õigusaktide ning muude dokumentide kooskõlastamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles