Kubija terviseradasid ootab ees värskenduskuur

Jaanika Elias
, reporter
Copy
Kui riigilt toetust saada õnnestub, on Kubija tervisespordikeskuse ümbruses olevad terviserajad peagi valgustatud LED-lampidega.
Kui riigilt toetust saada õnnestub, on Kubija tervisespordikeskuse ümbruses olevad terviserajad peagi valgustatud LED-lampidega. Foto: Arvo Meeks

Võru külje all asuvas Kubija tervisespordikeskuses on sihiks võetud anda värskem ilme nii terviseradadele kui ka välijõusaalile. Selleks vajatakse aga toetust. Vastav taotlus on kultuuriministeeriumile tehtud, ent rahastamise kohta otsust veel pole.

Kubija spordibaasi ja terviseradade haldaja on SA Võru Spordikeskus ning selle juhataja Rein Reitalu rääkis, et tegemist on jätkuprojektiga. «Oleme kolm aastat tagasi ühe etapi teinud, kui lõime siin võimaluse toota kunstlund ning pikendasime asfaltringi rullitamiseks ja uisutamiseks.»

Uuteks plaanitud töödeks on tarvis 286 000 eurot. «Tööde omaosalus on 50 protsenti ja selle tasub Võru linn. Ülejäänud 143 000 eurot on kultuuriministeeriumilt taotletav toetus. Selle rahaga plaanime terviseradadel, kus praegu veel vana valgustus, lõplikult üle minna LED-valgustusele,» täpsustas Reitalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles