GALERII Politseinikud said aumärgid ja uued teenistusastmed

Lõuna-Eesti Postimees
Copy

Lõuna prefektuur korraldas oma tööpiirkonda kuuluvates maakondades pidulikud rivistused. Tunnustati staažikaid ja tublisid Kagu jaoskonna korravalvureid, kellest mõni sai ka kõrgema teenistusastme.

Politsei teenistusristi 30-aastase teenistuse eest said Põlva-, Valga- ja Võrumaa teenistujatest Kagu politseijaoskonna juht Tamar Tamm, patrullitalitustalituse juht Madis Soekarusk, grupijuhid Aldis Alvela, Margus Puhm, Anti Paap ja Arvo Turba, piirivalvurid Ivar Strumpe, Andres Kongo, Kalvi Randma ja Margo Sirendi, andmespetsialist Juta Turi, klienditeenindajad Pille Rüga ja Erle Variksaar, piirkonnapolitseinik Katerina Saaremets, arestimaja spetsialist Rain Kuus, patrullpolitseinikud Jaak Oppar, Tõnu Stogov ja Aigar Alliksoo.

20-aastase teenistuse eest said teenistusristi grupijuht Kaire Konts, dokumendiekspert Kalmer Kauts, piirivalvurid Ülo Küpar, Janek Pikk, Gunnar Kannuluik, Jaanis Poola, Margo Sepp, Tanel Oinberg ja Raivo Veidner, uurija abi Krista Mäestu, piirkonnapolitseinikud Galina Purask, Merike Soomaa ja Thea Tekkel ning patrullpolitseinik Rein Valge.

Siseministeeriumi tänukirja ja hinnalise kingituse pälvisid piirivalvur Elis Eevaste ja piirkonnapolitseinik Galina Purask.

Kümneaastase teenistuse eest said aga teenistusristi Kagu jaoskonna uurija Egle Poll ja patrullpolitseinik Janar Hiop.

Siseministeeriumi tänukirja ja hinnalise kingituse pälvisid piirivalvur Elis Eevaste ja piirkonnapolitseinik Galina Purask.

Koos uute õlakukatetega said tänukirja ka kõrgema teenistusastme saanud politseiteenistujad.

Komissariks ülendati uurijad Jaanika Kulešas ja Kaide Kivisild. Politseikapteniks ülendati välijuht Taisto Paju ja uurija Kati Luik. Politsei­kolonelleitnandi teenistusastme said grupijuhid Robert Kõvask, Arvo Turba ja Anti Paap. Politseileitnandiks said uurijad Kaimar Karm, Toomas Lihtmaa ja Kerly Koitla. Politseimajoriks ülendati grupijuhid Margus Puhm ja Kaire Konts.

Vaneminspektoriks ülendati patrullpolitseinikud Edith Rästa ja Martin Räim ning uurija Marjana Lehepuu.

Vanemkomissariks said välijuht Cardo Selg, patrullpolitseinik Heili Mets, grupijuhid Hannes Hendrikson ja Leo Rätte ning uurija Kristo Lindsalu. Üleminspektoriks aga ülendati Kagu jaoskonna patrullpolitseinik Siimar Taits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles