Antsla valla aasta tegu rõõmustas ka neljajalgseid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Antsla valla tunnustuse saajad
Antsla valla tunnustuse saajad Foto: Erli Tammet/Antsla Vallavalitsus

Antsla kultuurimajas tunnustati neljapäeval valla aasta tublimaid. Seitsmes kategoorias jagatud tunnustustele esitati kokku 49 kandidaati.

Antsla valla aasta teoks kuulutati loomakliiniku avamine vallakeskuses. Nominentide seas olid ka RUA tänavakunstifestival, Hauka laat ja «Augukontserdid», Meistrite päev, autopesula Vesihunt avamine, Külalehe väljaandmine ning Uue-Antsla purskkaevu taastamine.

Kõige tublimaks kohaliku elu edendajaks nimetati Jaanus Kala. Tiitlile kandideerisid ka Rain Aunapu, Saima Tell, Viljar Kavant, Virge Niilus, Krista Puija, Kaspar Kurve, Ene Klaar ja Kerli Hellamaa.

Sanna Sööt pälvis aga silmapaistva noore tiitli. Peale tema oli kandidaat Liisa Loreena Värton.

Hariduselu edendaja tiitlile oli kolm nominenti: Katrin Martinfeld, Lea Kukk ja Antsla gümnaasium, aunimetuse pälvis Katrin Martinfeld.

Valla parima sportlase tiitliga pärjati Taavi Kannimäe. Peale tema olid nominendid Alar Laidoner, Celiin Jõesaar, Sandra Rumask, Üllar Ahi, Indrek Paluteder, Aleks Antsi ja Kevin Grihin. Anti Saarepuu aga kuulutati aasta treeneriks.

Välja valiti ka aasta pere, selle tiitli sai perekond Bergmann. Nominendiks olid esitatud ka perekonnad Hellamaa ja Haugas.

LAUREAADID

Kohaliku elu edendaja

Jaanus Kala

Silmapaistev noor

Sanna Sööt

Hariduselu edendaja

Katrin Martinfeld

Parim sportlane

Taavi Kannimäe

Aasta pere

Perekond Bergmann

Aasta treener

Anti Saarepuu

Antsla valla aasta tegu

Antsla loomakliiniku avamine

Allikas: Antsla vallavalitsus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles