Silmapaistvamad õpilased ja õpetajad kuulsid tänusõnu

LEPM
Copy
Tunnustuse saanud õpilased ja õpetajad koos Räpina vallavolikogu esimehe Peeter Sibula (paremal) ja vallavanem Enel Liiniga (vasakult teine).
Tunnustuse saanud õpilased ja õpetajad koos Räpina vallavolikogu esimehe Peeter Sibula (paremal) ja vallavanem Enel Liiniga (vasakult teine). Foto: Einar Raudkepp

Räpina vallavolikogu ja -valitsus tunnustasid haridusasutuste silmapaistvamaid õpilasi ja õpetajaid Eesti Vabariigi 105. sünnipäeva eel Viluste põhikoolis toimunud kontsert-aktusel.

Koolipere oli aastapäevakontserdiks ette valmistanud meeleoluka, hoogsa ja teravmeelse  kava „Liikuv püha", mille süžee sai inspiratsiooni käimas olevast liikumisaastast. Tublidele õpilastele ja õpetajatele kinkisid vallavolikogu esimees Peeter Sibul ja vallavanem Enel Liin nimelise pühendusega ajuteadlase Jaan Aru populaarteadusliku raamatu „Loovusest ja logelemisest". Teoses uuritakse, mida meie ajud suudavad ning kuidas oma potentsiaali maksimaalselt ära kasutada.

Viluste põhikooli pere kokku pandud kontserdil „Liikuv püha" astusid üles tantsurühmad Vipsik, Väike vingerdi, Vingerdi, Paras paar ja Eideratas (juhendaja Esta Sokman); koolikoor (juhendaja Ruta Veski), 4. klassi näitering (juhendaja Helle Mendrik) ning pilliansambel Teisipäevamuusika (juhendaja Kersti Juurma). Liikumise, vaheklippide ja fotoseina eest kandis hoolt õpetaja Krista Salf. Õhtut juhtisid 9. klassi õpilane Marti Ziukman ja õpetaja Hedy Saar. Maja kaunistas õpetaja Heili Ahelik, tehnilise valmisoleku tagas Einar Raudkepp. Kauni kohvilaua tordi ja sooja vastuvõtuga korraldasid Külli Pähn ja Eda Volkov. Kontsert-aktuse üldjuht, tekstide autor ja muusika eest vastutaja oli Viluste põhikooli direktor Kersti Juurma.

Tunnustatud

2023. aastal pälvisid tunnustuse tublide tulemuste ja särasilmil tehtavate igapäevaste pingutuste eest järgmised Räpina valla haridusasutuste õpilased ja õpetajad:

Mehikoorma Põhikool: õpilane Hiie Lee Posti ja õpetaja Anne Konsap.

Ruusa Põhikool: õpilased Olga Kiseljova ja Renar Preeden ning õpetaja Valve Peebu.

Viluste Põhikool: õpilased Lemme Salf, Maritte Arianne Plaado, Aleksander Maask, Lenna Raudsaar, Marti Ziukman ja õpetaja Krista Salf.

Räpina Ühisgümnaasium: õpilased Oliver Hans Kaljuvee, Ander Konsap, Dimitri Krot, Richard Liin, Cordelia Liiv, Hardi Mathiesen, Mirtel Must, Marleen Möller, Marvin Poltan, Meryl Talv, Merlin Tolmusk, Jakob Täht ning õpetajad Tiia Aasmaa ja Evi Tamm.

Räpina Lasteaed Vikerkaar: õpetajad Kairi Bergmann ja Külliki Kajasalu.

Veriora Lasteaed Õnneseen: õpetaja abi Maarika Alvela.

Räpina Muusikakool: õppurid Lemme Salf ja Katariina Nagel ning õpetaja Priit Sonn.

Räpina Spordikool: õppurid Andreas-Sten Paabo ja Laura Heering ning treener Kurmet Karsna.

Erilise tunnustuse osaliseks sai käesoleval aastal Viluste põhikooli ja Räpina muusikakooli õpilane Lemme Salf, kes on edukas ja tegus kahes koolis korraga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles