Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Küpsekala ajab talvepealinna kuumaks

Copy
Küpsekala võistluse üks korraldajatest, endine tippkokk Jorma Riivald on kindel, et nii nagu on olnud varasemalt, on ka nüüd – võidab parim meeskond.
Küpsekala võistluse üks korraldajatest, endine tippkokk Jorma Riivald on kindel, et nii nagu on olnud varasemalt, on ka nüüd – võidab parim meeskond. Foto: Maarius Suviste

Laupäeval peetakse talvepealinnas Otepääl meeleolukat kalaroogade valmistamise võistlust Küpsekala, kus peale kohalike kokkade panevad oskused proovile Eesti BBQ tippmeeskonnad.

Selle aasta kala, millest võistlusroad valmivad, on tuur. «Tuur ei ole lihtne kala, mida küpsetada,» ütles Küpsekala üks korraldajatest, endisest tippkokast ühend-

asutuse Otepää Kultuurikeskused juhataja Jorma Riivald. «Tegemist on vaieldamatult kalade ühe kuningaga. Temast roogade valmistamine seab väljakutse kõigile – ole sa proff või harrastaja, tuur võib lõpptulemuse osas kõik kaardid segi lüüa.»

Tagasi üles