Otepää abivallavanem saab ametist priiks

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepäälane Raivo Kalda 2021. aasta detsembris vallavolikogu istungil. Pärast abivallavanema ametist lahkumist jätkab ta enda sõnutsi volikogu liikmena.
Otepäälane Raivo Kalda 2021. aasta detsembris vallavolikogu istungil. Pärast abivallavanema ametist lahkumist jätkab ta enda sõnutsi volikogu liikmena. Foto: Arvo Meeks

Otepää vallavanem Jaanus Barkala tegi vallavolikogule ettepaneku vabastada palgaline vallavalitsuse liige, abivallavanem Raivo Kalda ametist.

«Olen läbi rääkinud koalitsiooni kõigi pooltega ja jõudnud ühisele otsusele, et vallavalitsuse tööõhkkonna parandamiseks ning püstitatud eesmärkide saavutamiseks tuleb muuta vallavalitsuse koosseisu,» teatas Barkala (valimisliit Ühinenud Kogukonnad) volikogule esitatud ettepanekus. Nii ametisse kinnitamine kui ka ametist vabastamine on volikogu pädevuses.

2021. aasta kohalikel valimistel Ühinenud Kogukondade nimekirjas kandideerinud, ettevõtjana tuntud Kalda tegi toona Otepää vallas kolmanda valimistulemuse ja pääses volikokku. Valimiste järel nimetas volikogu ta palgalise vallavalitsuse liikmena abivallavanema ametisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles