Maadlejad tõid Valka viis medalit

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Marcus Evert Uhtjärv naasis võistluselt –80 kilogrammi kaalukategoorias kolmanda kohaga.
Marcus Evert Uhtjärv naasis võistluselt –80 kilogrammi kaalukategoorias kolmanda kohaga. Foto: Evo Saar

Tartumaal Luunja vallas Lohkvas peeti 44. rahvusvahelised Jaan Jaago mälestusvõistlused maadluses. Eestimaalaste kõrval olid kohal võistlejad Lätist.

Osalesid ka mõlema Valgas maadlusega tegeleva klubi esindajad. Kahe peale toodi piirilinna kokku viis esikolmikukohta.

2009. aastal sündinud ja nooremate võistlejate seas võitsid valgalased kaks esikohta. Venno Põrk Valga maadlusklubist oli parim kuni 70-kilogrammiste, SK 1Piiri esindaja Artjom Katko aga kuni 80-kiloste võistlejate seas. Esikuuikusse mahtusid Valga spordiklubi maadlejatest veel kaalukategoorias –29 kilo neljandaks tulnud Arsen Anissimov ja kuni 51-kilogrammiste võistlejate seas neljas olnud Brayan Laine. SK 1Piiri esindajatest aga saavutasid nii Mario Kutsar (–51 kg) kui Deniel Kond (–55 kg) 5. koha.

2006. aastal sündinute ja nooremate seas tulid teiseks nii SK 1Piiri esindaja Toms Valovs (–48 kg) kui Valga spordiklubi noormees Arseni Sevtšenko (–65 kg). Spordiklubisse 1Piir tuli siin vanuseklassis teinegi medal: kuni 80-kilogrammiste noormeeste seas oli Marcus Evert Uhtjärv kolmas.

Esikuuikusse jõudsid Valga klubidest selles vanuseklassis veel Venno Põrk (Valga spordiklubi) ja Sven Saarmann (SK 1Piir). Neist esimene tuli kaalukategoorias –71 kilogrammi neljandaks, teine aga kuuendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles