Kuplandi silt pandi pihta

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Kuplandi juhtrühma liikmed Lisanna Elm, Kaido Mäesalu ja Liina Maripuu sildi juures, milletaoline hiljuti ära varastati.
Kuplandi juhtrühma liikmed Lisanna Elm, Kaido Mäesalu ja Liina Maripuu sildi juures, milletaoline hiljuti ära varastati. Foto: Sander Silm/Põlvamaa Arenduskeskus

Hiljuti kadus Rõuge vallast Muratist Kagu-Eesti koostöövõrgustiku Kupland piirilt võrgustiku maamärk ehk värav, 3 x 1,5 meetri suurune tahvel kirjaga Kupland.

Paraku pole märki mitme nädala jooksul leida õnnestunud ja nii on Kagu-Eesti kaugtöökeskuste projektijuhi Lisanna Elmi sõnutsi selle kadumise uurimine jõudnud otsaga politseisse.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk ütles, et süüteo toimepanija ei ole veel tuvastatud. Töö selle nimel aga jätkub. Samal ajal loodab võrgustik jätkuvalt tähelepanelike kodanike abile. Inimene, kellel on märgi kadumise kohta infot, mida ta on valmis ka võrgustikuga jagama, lubatakse kuulutada suisa Kuplandi kangelaseks.

Kuplandi väravad tähistavad sisenemisi Kagu-Eestisse Euroopa teedevõrgu suuremate teede kaudu. Detsembris 2021 paigaldati need nelja kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles