Lähipäevade ilm püsib talvine

BNS
Copy
Haanja, 08.02.2023

Suure Munamäe vaatetorn Haanjas. Suur Munamägi
Haanimaa, loodus, lumised kuused.


Foto Arvo Meeks, Lõuna-Eesti Postimees
Haanja, 08.02.2023 Suure Munamäe vaatetorn Haanjas. Suur Munamägi Haanimaa, loodus, lumised kuused. Foto Arvo Meeks, Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks

Lähipäevadel valitsevad külmakraadid, sajab lund ja tuiskab ning paiguti on oodata ka tugevat tuult.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool on lumehooge. Kohati esineb udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma on 5-11, kohati kuni 14 kraadi, saartel 2-8 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool on lumehooge, rannikualadel võib olla pinnatuisku. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7, Lääne-Eesti saartel ja rannikul valdavalt läänekaare tuul 4-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur jääb 0 ja -3 kraadi vahele.

Ööl vastu teisipäeva tuleb muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab kerget lund. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2-8 m/s. Külma on 6-12, paiguti 15 kraadi.

Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab kerget lund. Õhtul läheneb saartele tihedam sajuala. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhtul pöördub tuul Lääne-Eestis kagusse ja itta ning tugevneb 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur jääb 0 ja -4 kraadi vahele.

Kolmapäeva öösel pilvkate tiheneb. Tihe lumesadu ühes tuisuga levib üle Eesti. Kagu- ja idatuul tugevneb 5-10, puhanguti 15, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti kuni 22 m/s. Hommikul tuul veidi nõrgeneb ning pöördub saartel lõunasse ja edelasse. Külma on 2-8, Ida-Eestis öö hakul kuni 11 kraadi. Kolmapäeva päeval on üksikute selgimistega pilves ilm. Ajuti sajab lund ja mitmel pool tuiskab. Tuul pöördub idast ja kagust järk-järgult lõunasse ja edelasse 5-10, puhanguti kuni 15, rannikul 8-13, puhanguti kuni 20 m/s. Õhtul pöördub tuul saartel põhja ja loodesse. Õhutemperatuur on 0 kuni -2 kraadi.

Neljapäeva öösel on üksikute selgimistega pilves ilm. Ajuti sajab lund ja kohati tuiskab. Tuul pöördub põhja ja loodesse, Lõuna-Eestis ka läände 4-10, puhanguti kuni 14, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti kuni 18 m/s. Külma on 4-9 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab kerget lund. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, rannikul ennelõunal puhanguti 14 m/s. Õhtul võib saartel kirdesse ja põhja pöörduv tuul kiiresti tugevneda. Külma on 2-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles