Lähipäevil sajab vihma ja lörtsi

BNS
Copy
Lähipäevil on oodata vihma ja lörtsi.
Lähipäevil on oodata vihma ja lörtsi. Foto: Mailiis Ollino

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on lähipäevil oodata vihma ja lörtsi.

Ööl vastu pühapäeva on peamiselt pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, puhanguti kuni 14 m/s, hommikul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur ulatub nullist nelja soojakraadini.

Pühapäeva päeval on pilves ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool, pärastlõunal kohati vähest vihma. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 2-7 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeval on pilves selgimistega ilm. Öö hakul võib kohati sadada vähest vihma, pärast keskööd jõuab saartele tihedam vihmasadu ja levib edasi mandrile. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s, pärast keskööd pöördub lõunasse ja edelasse ning tugevneb 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 1-4 kraadi.

Esmaspäeva päeval on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma. Õhtul lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub lõuna- ja edelatuul, pärastlõunal pöördub saartelt alates läände ja loodesse 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 3-8 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Öö hakul on Ida-Eestis pilvisem ja kohati võib sadada vähest vihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur ulatub kolmest külmakraadist kahe soojakraadini. Teedel suureneb libeduseoht.

Teisipäeva päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Õhtul lääne poolt pilvisus tiheneb ja saartele jõuab vihmasadu. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, õhtul pöördub edelasse ja lõunasse. Sooja on 2-8 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles