Lähipäevil tuleb kuni 12 kraadi sooja

BNS
Copy
Soojakraadid ja vihm on silmnähtavalt vähendanud lumekihi paksust.
Soojakraadid ja vihm on silmnähtavalt vähendanud lumekihi paksust. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb lähipäevil kuni 12 kraadi sooja ning pääsu pole vihmasajust.

Kolmapäeva öösel pilvisus tiheneb. Hommikul jõuab saartele vihma- ja lörtsisadu ja levib edasi kirde suunas. Puhub lõunakaare tuul 4-10, hommikul saartel puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +1 kraadi, kuid hommikuks tõuseb. Päeval on pilves ilm. Vihma- ja lörtsisadu levib saartelt üle maa kirde suunas, ennelõunal võib Põhja-Eestis sadada ka lund. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 3-8 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Ajuti sajab vihma, hommikul lääne pool pilvkate hõreneb ja sadu lakkab. Puhub edelatuul 6-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Sooja on 2-6 kraadi. Päeva on muutliku pilvisusega ilm. Ennelõunal sajab Ida-Eestis mitmel pool vihma. Puhub edela- ja läänetuul 6-12, puhanguti 17, rannikul kuni 20 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 4-10, Kagu-Eestis kuni 12 kraadi.

Reede öösel pilvisus tiheneb. Sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, ennelõunal rannikul puhanguti 14 m/s, õhtul pöördub kagusse. Sooja on 5-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles