Serviti võitis kindlalt Mistrat

LEPM
Copy
Viljandi HC ja Põlva Serviti mäng. Foto on illustreeriv.
Viljandi HC ja Põlva Serviti mäng. Foto on illustreeriv. Foto: Kenno Soo

Balti liiga tormikeerises kogub Eesti meistriliiga aina tuure juurde. Sel korral katsusid kolmapäeval omavahel jõudu HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja Viljandi HC ning Mistra ja Põlva Serviti.

Üldtabeli eripooltes paiknevad Kehra ja Viljandi kinkisid publikule meeleoluka ja paeluva mängu, mille lõpptulemusena ei võitnud ei üks ega teine. Kehra teenis koduväljakul 25:25 (13:11) viigi tugeva Viljandi vastu. Mistra ja Põlva Serviti mängus käis otsustamine mõnevõrra kergemalt ning võidupunktidega sõitis koju Serviti, skooriks 27:23 (16:11).

Arukülas tilkusid alguses punktid tabloole vähehaaval ning tasavägiselt. Kui 10. minutil oli skooriks veel 5:5, siis viis minutit hiljem näitas külaline Serviti initsiatiivi ja läks juhtima kahe väravaga, mõlema autoriks Henri Sillaste. 20. minutil oli distants juba neljaväravaline ning esimese poolaja lõppedes viieväravaline, seisuga 16:11 Serviti kasuks. Kuigi Mistra poole pealt rassisid väravaid visata Serhii Orlovskyi ja Arno Vare, siis ei hoidnud nad Põlva masinavärki tagasi. Külalised olid saavutanud kuueväravalise edu, kui 50. minutil oli seisuks 25:19. Matšile tõmmati joon alla skooriga 27:23, mis rääkis Serviti kasuks.

Mistra skooritegijad olid Serhii Orlovskyi kaheksa ja Arno Vare viie väravaga. Serviti tüüris võidule Hendrik Varul üheksa tabamusega, kuus lisas Alfred Timmo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles