Otepää parasportlane tuli kahekordseks maailmameistriks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Treener Kalju Ojaste (vasakul), maailmameister Hans Teearu ja Otepää vallavanem Jaanus Barkala.
Treener Kalju Ojaste (vasakul), maailmameister Hans Teearu ja Otepää vallavanem Jaanus Barkala. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Otepää parasportlane, murdmaasuusataja Hans Teearu saavutas Virtuse maailmameistrivõistlustel Seefeldis kuldmedali 10 km ja 1 km klassikalises stiilis ning hõbemedali 15 km vabastiilis.

Virtuse (intellektipuudega inimeste spordiorganisatsioon) maailmameistrivõistlused suusatamises toimusid märtsi keskel Austrias Seefeldis. Võistlustel osales 170 sportlast 13-st riigist, neljalt kontinendilt. Võisteldi murdmaasuusatamises ja mäestlaskumises.

Eesti vaimsete puuetega inimeste spordiliidu juhatuse liige Mallika Koel tänas Otepääd, maailmameistrit ja tema treenerit Kalju Ojastet heade tulemuste eest ning võiduka sportlase isa Karl Teearut maailmameistri kasvatamise eest.

«Mis saab meie väikesele Otepääle veel rohkem au ja kuulsust tuua, kui keegi saab maailmameistri tiitli. See on igal juhul suur au, aitäh teile!» ütles vallavanem Jaanus Barkala preemiat ja tänukirju üle andes.

Otepää vallavalitsus premeeris maailmameistrit 1000 ja tema treenerit 500 euroga.

Hans Teearu medalisaak viimastelt maailmameistrivõistlustelt.

Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles