Joy võitis Riias neli esikolmikukohta

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Joy etteaste «Tantsumehhanism» võitis Riias esikoha.
Joy etteaste «Tantsumehhanism» võitis Riias esikoha. Foto: Laura Krastina/Stuudio Joy

Valga laulu- ja tantsustuudio Joy osales Riias peetud rahvusvahelisel tantsuvõistlusel «EuropeStage Riga». Tagasi tuldi nelja esikolmikukohaga.

Nagu ütles stuudio juht Marina Jerjomina (pildil), on tegu Baltimaade ühe suurima tantsuvõistlusega, mis tuntud kaugemalgi. Tänavu võttis Atta keskuses peetud võistlusest osa 53 tantsustuudiot kokku 297 esinemisnumbri ja 1845 osalejaga. Lisaks Balti riikidele olid kohal Saksamaa ja Soome stuudiod. Žürisse kuulusid aga asjatundjad Lätist, Saksamaalt ja Inglismaalt.

Stuudio Joy esindas Eestit ja Valgat väärikalt. Kuuest võistlusel osalenud Joy tantsurühmast neli jõudsid esikolmikusse. Esikoha võitis vanusegrupis 10–12 aastat tants «Tantsumehhanism», mille koreograaf ja juhendaja oli Igor Lider. Teise koha sai 13–15-aastaste rühmas tants «Säravad tähed» (koreograaf ja juhendaja Alexander Makarov) ja rühmas MIX tants «Ärkamine» (koreograaf ja juhendaja Nikolai Voitenko). Kolmanda koha sai aga 13–15-aastaste rühmas tants «Elu otsides» (koreograaf ja juhendaja Vadim Šemeljov).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles