Koolid säilitanud Rõuge kustutab asulates tuled

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Rõuge vallavolikogu võttis tänavuse puhvriteta eelarve teisipäeval vastu lootuses, et aasta jooksul ei lisandu erakorralisi kulusid.
Rõuge vallavolikogu võttis tänavuse puhvriteta eelarve teisipäeval vastu lootuses, et aasta jooksul ei lisandu erakorralisi kulusid. Foto: Arved Breidaks

Rõuge vallavalitsus lükkas palju meelepaha sünnitanud põhikoolide liitmise plaani aasta võrra edasi. Volikogu vastu võetud valla tänavuses 10,2 miljoni euro suuruses eelarves on aga tulud ja kulud üliõrnas tasakaalus, mistõttu vallal tuleb aasta lõpuni hinge kinni hoides loota, et ootamatusi ei juhtuks.

Rõuge rahvamajas teisipäeval peetud volikogu istungile tulevaid saadikuid pidi vastu võtma Mõniste kogukonna meeleavaldus. Ent kuna vallavanem Britt Vahter teatas juba hommikul, et vallavalitsus võtab koolide liitmise kava päevakorrast välja, jäi see ära.

Selle asemel avaldas Mõniste kooli direktor Maarika Niidumaa volikogu liikmetele koolipere nimel tänu, et kooli vähemalt esialgu kuueklassiliseks ei muudeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles