Valga vallavanema umbusaldamine kukkus läbi (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallavolikogu istungil 29. märtsil tuli muu hulgas hääletusele ka vallavanema Monika Rogenbaumi (all keskel) umbusaldamine.
Valga vallavolikogu istungil 29. märtsil tuli muu hulgas hääletusele ka vallavanema Monika Rogenbaumi (all keskel) umbusaldamine. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäevasel Valga vallavolikogu istungil tuli hääletusele vallavanem Monika Rogenbaumi umbusaldamine. Nagu eeldada võis, see läbi ei läinud, kuna poolthääle andis umbusaldusele kaheksa ja vastu hääletas 14 saadikut.

Umbusalduse esitasid eelmisel volikogu istungil Keskerakonna fraktsiooni liikmed Alar Nääme, Ester Karuse, Anastasya Kikkas, Oleg Vahrin, Julia Belova, Ants Tiisler, Valentina Melehhova ning fraktsioonidesse mittekuuluv Rein Randver.

Nimetatud saadikud heitsid vallajuhile ette probleeme, mis seondusid Valga lasteaedade toitlustamise, võimla rajamise ja riigihangete korraldamisega.

Vallavanem jäi siiski ametisse, kuna ainsateks poolthäälteks jäid umbusalduse esitajate omad ning vastu hääletas 14 saadikut. Kaks volikogu liiget jäi erapooletuks.

Monika Rogenbaum avaldas valla kodulehel volikogu liikmetele tänu toetuse eest ja lubab jätkata oma tööd Valga valla heaks. «On hea meel tõdeda, et praegusel omavalitsustele eriti keerulisel ajal on Valga vallavolikogu tegutsemas üksmeeles ja soovis langetada valla ja elanike jaoks võimalikke parimaid otsuseid,» sõnas Rogenbaum.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles