Lootose naised alustasid hooaega

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lootose naiskonnas on hulk muudatusi.
Lootose naiskonnas on hulk muudatusi. Foto: Annika Aust/Põlva Jk Lootos

Põlva FC Lootose naiskond alustas 16. hoo­aega Eesti meistrivõistlustel jalgpallis. Naiste meistriliiga avavooru mängus võõrustati kodusel Lootospargi staadionil Tabasalu JK tiimi.

Vastased asusid kohtumist avapoolaja keskel 1: 0 juhtima. Teisel poolajal õnnestus Tabasalul pall veel kolmel korral Lootose väravavahi Karina Piirimaa selja taha toimetada ja kohtumine tulemusega 4: 0 võita.

Kodunaiskonna kokkumäng vajab veel harjutamist, kuna kahe hooaja vahel on olnud olulisi muudatusi. Tiimiga on liitunud Isabel Huma, Elina Kahar, Mairit Laanesaar, Hanna Parv ja Ketlin Pindis (kõik varem Võru FC Helios), Ragne Gromov (Pärnu Vaprus) ja Liisa Lepasaar (Rakvere Tarvas).

Laenulepinguga on Tartu JK Tammekast liitunud Marie Rahel Lail ja Wanda Prost. Tagasi võistkonnas on Mari Abel, Kristel Saadik ja pikalt vigastuspausilt naasnud Helene Lumi.

Täiendust on saanud ka võistkonna personal. Teise peatreenerina on Kaido Kuklile abiks eelmisel sügisel UEFA A-litsentsi saanud Indrek Käo. Meditsiinilise personali moodustavad Veronica Oidingu ja Anette Laureen Linnuste.

Naiskonna järgmine mäng toimub 15. aprillil pealinnas Sportland Arenal, kui kohtutakse JK Tallinna Kaleviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles