Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Alustab toidufestival Otepää Maitsed

Copy
Edgari Trahter.
Edgari Trahter. Foto: Lauri Laan

Järgmisel nädalal alustab taas toidufestival Otepää Maitsed.

Otepää Maitsete kevadhooaeg toimub 13.-23. aprillil, mil Otepää toidukohad ja restoranid ootavad taas külastajaid erimenüüd maitsma. Osa võtavad viis Otepää piirkonna restorani – Ugandi Resto, Pühajärve Spa&Puhkekeskus, Munaka Resto, Edgari Trahter, GMP Pühajärve Restoran.

Piirkonna toiduelamuste taset kõrgel hoidvad toidukohad on Otepää Maitseteks hoolega valmistunud – toidukohtade personal osales spetsiaalsel inspiratsioonikoolitusel Tallinnas. Profikokkade juhendamisel saadi uusi ideid, et muuta Otepää Maitsete menüüd veelgi täiuslikumaks.

Nautida saab häid maitseelamusi, kasutatud on kohalikku toorainet. Sellel aastal on Otepää Maitsed kantud iseloomise ideest, söögilaual võib kohata metsaseeni, konnakoibi, veist, koha ja erineval moel valmistatud köögivilju. Põnevaid avastusi võib leida desserdilauast.

Otepää Maitsed korraldajaks on Otepää Vallavalitsus koostöös piirkonna ettevõtjatega, toetab Otepää vald.

Märksõnad

Tagasi üles