PILDID Motokevad sai avapaugu Vilaski krossirajal

Tomi Saluveer
, reporter
Copy

Tänavune motokevad sai sel laupäeval avapaugu Valgamaal Vilaski kestuskrossil, kus noored sõitjad võistlesid ka Jüri Raudsiku karikale.

Valga motoklubi juht Einar Peterson kinnitas, et Vilaski kestuskrossi Sandman 2023 stardis oli laupäeval kokku enam kui 160 sõitjat ning päev läks igati korda. «Oli nii sõitjaid kui ka pealtvaatajaid,» võttis ta motopäeva kokku.

Vilaski võistluse teeb Petersoni sõnul eriliseks see, et 65cc klassi sõidetakse Valgast pärit legendaarse motosportlase Jüri Raudsiku karikale. «Liiva sees sõidetava kestuskrossi rada on seejuures üsna raske,» tõdes Peterson.

65cc klassi võitis tänavu Enri Lustus (Husqvarna, Sõmerpalu MK), teiseks tuli Robin Robert Mooses (Husqvarna, Eesti Motospordi Akadeemia) ning kolmandaks Sebastian Kask (KTM, Valga MK).

Soolode sõidu võitis Karel Kutsar (KTM, Estonian Express), talle järgnesid Andero Lusbo (Husqvarna, Kagu Motoklubi) ja Kaarel Tilk (Husqvarna, Sõmerpalu MK). Võisteldi ka masinaklassides ATV-d ja quadid.

Tegemist oli Eesti meistrivõistluste ja Eesti karikavõistluste esimese etapiga. Motovõistlus oli pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles