Häired transpordiameti töös tõid nädalaks kaasa pikad järjekorrad

Jaanika Elias
, reporter
Copy
Transpordiameti Valga teenindusbüroos oli 10. aprillil tekkinud niivõrd pikk järjekord, et üks valgalane ei jõudnudki teenindaja jutule ja lahkus pärast kahetunnist ootamist.
Transpordiameti Valga teenindusbüroos oli 10. aprillil tekkinud niivõrd pikk järjekord, et üks valgalane ei jõudnudki teenindaja jutule ja lahkus pärast kahetunnist ootamist. Foto: Erakogu

Murelikul Valga elanikul tekkis küsimus, miks olid eelmisel nädalal transpordiametis väga pikad järjekorrad. Amet aga oli just siis kimpus infosüsteemide rikkega, mis nüüdseks on lahendatud.

«Transpordiameti Valga kontor on ainult esmaspäeval ja neljapäeval lahti. Tegelikult oli eelmisel nädalal niimoodi, et kell kümme võtsin järjekorranumbri ja kella kaheteistkümneks tehingut tehtud ei saanud. Läksin ära,» märkis Valga elanik.

Ta lisas, et tahtis transpordiametisse minna sõiduki registreerimiseelsesse kontrolli. «Seda ei saa netis teha. Elame küll internetiajastul, aga ometi järjekord on ukse taga. Seal on ainult üks teenindaja ja kontor vaid kaks päeva nädalas lahti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles