Riigikogus moodustati Nursipalu toetusrühm

LEPM
Copy
«Kutsusin täna Riigikogus kokku Nursipalu kogukonna toetusrühma, mida mul on au juhtida koos Anti Allasega. Toetustühma eesmärgiks on toetada kohalikke elanikke, nende kodusid ja elukeskkonda,» teatas sotsiaalmeedias Riigikogu liige Ester Karuse.
«Kutsusin täna Riigikogus kokku Nursipalu kogukonna toetusrühma, mida mul on au juhtida koos Anti Allasega. Toetustühma eesmärgiks on toetada kohalikke elanikke, nende kodusid ja elukeskkonda,» teatas sotsiaalmeedias Riigikogu liige Ester Karuse. Foto: Erakogu

Riigikogus moodustati täna teiste seas ka Nursipalu toetusrühm.
 

Nursipalu kogukonna toetusrühma esimees on Ester Karuse ja aseesimees Anti Allas. Rühma kuuluvad Tanel Kiik, Igor Taro, Kalle Grünthal, Anti Haugas, Rain Epler, Ants Frosch, Jaanus Karilaid.

Riigikogu liikmed moodustasid üheksa toetusrühma ja viis parlamendirühma.

Riigikogus moodustatud toetusrühmade kaudu saavad parlamendi üksikliikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale, toetada või kaitsta kitsama eluvaldkonna huve. Parlamendirühmad aitavad Riigikogu liikmetel suhelda teiste riikide parlamentidega, viia ellu välispoliitikat ja tutvustada Eestit mujal maailmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles