Trepikoja lilleaed võib majaelanikud ohtu seada (3)

Jaanika Elias
, reporter
Copy
Põlva Kesk 40 neljandas trepikojas on kõigi korruste aknalaudadel palju lilli.
Põlva Kesk 40 neljandas trepikojas on kõigi korruste aknalaudadel palju lilli. Foto: Jaanika Elias

Põlvas Kesk tänaval asuva kortermaja elanik on mures: kuidas päästjad peaksid mingi õnnetuse korral trepikojas kiiresti liikuda saama, kui seal on kõigil aknalaudadel ja nende eeski suur lillemeri. Päästeamet on olukorrast teadlik ja esimene hoiatus tehti majaelanikele juba eelmisel sügisel.

Kokku on viiekorruselise kortermaja trepikojas lehetoimetusega ühendust võtnud elaniku sõnutsi lillepotte lausa üle 60, mis kõik jagatud korruste vahel asuvatele aknalaudadele. «Meil on täitsa kasvuhoone õhk sees, sest neid lilli väetatakse. Need on tõesti suured ja ulatuvad poole aknani,» kirjeldas kortermaja elanik. Aknalaudade ettegi on asetatud kõrgeid lillepotialused, mis liikumisruumi ahendavad. «Ja kui tuleb ohuolukord, milleks peab ju alati valmis olema, on häda majas, sest kõik lillepotid on meil jalus.»

Põlvas Kesk 40 asuvas viiekorruselises majas on ühe trepikoja kõik aknalauad täidetud lillepottidega, mis võivad ohuolukorra puhul päästjate ja kiirabi tööd takistada.
Põlvas Kesk 40 asuvas viiekorruselises majas on ühe trepikoja kõik aknalauad täidetud lillepottidega, mis võivad ohuolukorra puhul päästjate ja kiirabi tööd takistada. Foto: Jaanika Elias
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles