Omapärane vargus külapoes: varas põrutas kassasahtliga metsa

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Osula kaupluses toime pandud kassavarguse uurimine alles käib, mistõttu ei avalda prokuratuur juhtunu üksikasju ning poe töötajatel on see samuti keelatud.
Osula kaupluses toime pandud kassavarguse uurimine alles käib, mistõttu ei avalda prokuratuur juhtunu üksikasju ning poe töötajatel on see samuti keelatud. Foto: Arved Breidaks

Võru vallas asuv Osula kauplus langes aprilli keskel harvaesineva varguse ohvriks, kui sulgemiseelset vaikset aega ära kasutades murti letil olevalt kassaaparaadilt küljest rahasahtel, millega kurjategija või kurjategijad metsa kadusid. Uurimine alles käib ning üksikasju on juhtunu kohta esialgu vähe teada.

Pühapäeva, 16. aprilli õhtul, umbes kella 19.30 ajal oli müügisaal klientidest tühi ning tööl olnud teenindaja tagaruumides muude asjatoimetuste juures. Kuulnud, et müügisaali on keegi tulnud, tuli ta mõne hetke järel leti taha, kuid selleks hetkeks oli pood inimestest jälle tühi. Kadunud oli aga ka letil olnud kassaaparaadi sahtel.

Kuumadel jälgedel poest välja tormanud teenindaja jõudis üksnes näha, et minema kihutanud auto oli halli tooni. Osaliselt suutis ta meelde jätta ka sõiduki numbrimärgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles