EKRE Otepää osakonda asuvad juhtima Frosch, Kaalep ja Langus

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
EKRE Otepää osakonda asuvad juhtima Frosch, Kaalep ja Langus
EKRE Otepää osakonda asuvad juhtima Frosch, Kaalep ja Langus Foto: Erakogu

Pühapäeval, 30. aprillil toimus Otepää kirikumõisas kohaliku EKRE osakonna üldkoosolek, kus tehti kokkuvõte möödunud aastast ja valiti osakonnale uus juhatus.

Kolmeliikmelist juhatust tüürib riigikogu liige, endine diplomaat ja luurejuht Ants Frosch. Aseesimeesteks valiti pikaajaline EKRE poliitik Ruuben Kaalep ning mahepõllundusega tegelev ettevõtja Silvi Langus.

«Eesti vajab traditsioonilise elukorralduse kestmiseks konservatiivset rahvaerakonda,» ütleb uuesti osakonna esimeheks valitud Ants Frosch. «Sama siin, muistse Ugandi keskuses, Otepääl. Ühena eesmärkidest rõhutan tegevust meie liikmeskonna laiendamisel. Rahvusliku ja konservatiivse maailmavaate viimine noorte hulka on meie rahva edasikestmiseks hädavajalik töösuund.»

«Võtame eeskuju võrokestest, kelle tugev pärimus ja eneseteadvus kumises eelmisel nädalal üle terve Eesti,» täiendab Ruuben Kaalep. «Otepää EKRE tahab kaitsta kõike, mis Lõuna-Eestile omapärane: kultuuripärandit, hajaasustust, loodust ja elukeskkonda. Kui maailmas on kurjad ajad, jääb siia alles pelgupaik, kuhu noored eesti pered saavad kodu rajada ja põlvest põlve kantud tarkusi edasi pärandada. Lõuna tõuseb!»

Silvi Langus lisab omalt poolt, et oluline on toetada piirkonna ettevõtlust läbi kohalike teenuste ja kaupade tarbimise. «Jätkusuutlikuse tagamiseks peaksime väärtustama eestimaist ja olema uhked oma tegusate väikeettevõtete üle.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles