Galerii ⟩ Maanteemuuseumis algas suvehooaeg

Lõuna-Eesti Postimees
Copy

Põlvamaal Kanepi vallas asuv Eesti Maanteemuuseum avas kergelt kargel 1.mai hommikul uksed suvehooajaks, et tutvustada sellgi suvel külastajatele ajaloolisi sõidukeid, teede ehitamise ajalugu ja teiste oluliste teemadega seotud eksponaate.

Maanteemuuseumis on palju põnevaid eksponaate, mida vaadata ja teha. Külastajad said näha erinevaid sõidukeid, sealhulgas vanu autosid, traktoreid ja mootorrattaid. Lisaks on muuseumis näha teede kujunemislugu ja teede ehitamisega seotud vahendeid. Huvilisi tuli nii põhjapoolt Tallinnast kui lõunast Lätimaalt. 1. mail olid kõik piletid 50% soodsamad ja inimesed kasutasid seda võimalust usinalt.

Suvehooajal korraldatakse muuseumis mitmesuguseid üritusi ja tegevusi, et pakkuda kõigile külastajatele lõbusat ja harivat kogemust. Nii on kavas traditsiooniline sünnipäev juuli lõpus, oodata on teatrietendust röövlitest ja rongidest, lasteetendusi ja palju muud. Saabumas on uusi eksponaate. Lisaks saavad huvilised nautida muuseumi kohvikus, Teemajas, kohapeal valmistatud suupisteid ja jooke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles