Toidufestivalil mekiti ka eksootilisi konnakoibi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy

Hiljuti toimus juba traditsiooniks saanud toidukohtade festival «Otepää Maitsed». Festivali külastas kokku ligi 700 huvilist.

Sellel aastal võtsid toidufestivalist osa viis piirkonna toidukohta: Ugandi Resto, Pühajärve Spa&Puhkekeskus, Munaka Resto, GMP Pühajärve Restoran ja uue tulijana Edgari Trahter.

Nii kohalikust kui ka eksootilisemast toorainest inspireeritud erimenüü hinnaks oli 24-29 eurot. Festivali teemaks oli «IseLoov». Kõik toidukohad pakkusid selle hinna eest kolmekäigulist toiduelamust, kust võis leida nii kodumaist veist, kala, köögivilju kui ka eksootilisemaid konnakoibi. Kõikide toidukohtade personal valmistus «Otepää Maitsete» hooajaks hoolega ette – käidi koolitustel inspiratsiooni ammutamas, et külalistele parimat pakkuda.

Külalistel oli võimalus hinnata roogi ja teenindust tagasisidelehtedel viie palli süsteemis. Road pälvisid kõik väga kõrge hinnangu. Eriliselt torkab silma toidukohtade kõrge teenindustase, seda oli kõrgelt hinnatud igas toidukohas. Külalised said ka teada anda, mida nad järgmisel korral maitsta sooviksid. Enamus külalisi oli tulnud Lõuna-Eestist, lähikonnast, paar neist oli pärit ka Harjumaalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles