Travis Leok teenis Lätis etapivõidu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Travis Leok oli 85cc klassi võitja.
Travis Leok oli 85cc klassi võitja. Foto: MXmania

Läti motokrossi meistrivõistluste selle hooaja avaetapp leidis aset Aizpute krossirajal. Osales ka hulk Lõuna-Eesti motomehi.

125cc klassis oli konkurentidele püüdmatu lätlane Markuss Kokins. Kahel korral lõpetas sõidu teisena Tomass Saicans. Kolmanda koha tõi Eestisse Romeo Pikand.

Võrumaal tegutseva Sõmerpalu motoklubi esindajatest teenis Sebastian Leok selles võistlusklassis viienda ja Kaspar Uibu kaheksanda koha.

85cc klassi kvalifikatsioonis sõitis parima ringiaja sõitis välja Läti esinumber Jekabs Hudolejs, järgnesid Sõmerpalu klubi esindajad Lucas Leok ja Travis Leok. Avasõiduski haaras liidriohjad Hudolejs, järgnesid Travis ja Lucas Leok. Esimesed kaks hakkasid aga peagi Lucasel eest ära sõitma. Travis lätlasest mööduda ei suutnud ja nii läks sõiduvõit Hudolejsile. Travis Leok lõpetas sõidu teisena ja Lucas Leok kolmandana.

Teises sõidus suutis Travis Leok stardi järel Hudolejsi ees juhtima saada. Ta kontrollis kogu sõitu ja võitis viiesekundilise eduga. Kolmandana lõpetas Lucas Leok.

Etapi kokkuvõttes võitis Travis Leok, teine oli samade punktidega Jekabs Hudolejs ja kolmas Lucas Leok. Esikümnes olid meie sõitjatest veel neljanda kohaga Enriko Peilman, viienda kohaga Karl Teesalu ja kümnenda kohaga Paul Raid Sõmerpalust.

65cc klassi avasõidus haaras liidrikoha Martins Cirulis, tema selja taha asus Gregor Lootus. Esimesed neli ringi juhtis lätlane, seejärel tõusis Lootus liidriks ning juhtpositsiooni enam käest ei andnud. Martins Cirulis lõpetas sõidu teisena ja Patriks Cirulis kolmandana. Neljanda kohaga tuli leppida Sõmerpalu klubi sõitjal Enri Lustusel.

Teiseski sõidus kuulus esikoht Lootusele. Teisena lõpetas Rainers Grasis, kolmandana Patriks Cirulis. Lustus suutis lõpuks viiendaks tõusta.

Etapi võitis Lootus, teise koha sai Patriks Cirulis ja kolmanda Rainers Grasis. Lustus tuli viiendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles