Ettevõtja püüab Mercedestega taksoturgu elavdada

Tiit Loim
, reporter
Copy
Ettevõtja Allain Karuse lahkus kahtlustuse järel poliitikast, viidates tervisele ja püüab nüüd elavdada Valga taksoteenust.
Ettevõtja Allain Karuse lahkus kahtlustuse järel poliitikast, viidates tervisele ja püüab nüüd elavdada Valga taksoteenust. Foto: Tiit Loim

Valga ettevõtja Allain Karuse sõlmis koostööleppe suurfirmaga Bolt ning otsib nüüd autojuhte, kes sõidutaks kliente Tartus ja Valgas. Ka ise rooli keerava mehe sõnul paistab piirilinnas olukord siiski võrdlemisi trööstitu.

«Eelmise aasta augustist hakkasin ise Tartus vaikselt Bolti sõitma, et asjad endale kõigepealt selgeks teha. Edasi liikus mõte taksofirma suunas,» sõnas Karuse, kes hiljuti teenuse tarbeks kaks autot hankis.

Kuna eraldi tarkvararakenduse loomine ei tundunud otstarbekas, otsustas omanimelist A.Karuse ASi juhtiv ettevõtja koostööleppe teha muu hulgas ka sõidujagamise teenust pakkuva Boltiga. Omajagu on tähelepanu pälvinud asjaolu, et perekond Karused liiklevad kõik Mercedestega ja erinev pole ka taksopark: selles on üks C- ja üks E-klassi Mercedes-Benz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles