Anu Tauli plaat ilmus vinüülina

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Anu Taul esines hiljuti ka maherestorani avamisüritusel.
Anu Taul esines hiljuti ka maherestorani avamisüritusel. Foto: Arvo Meeks

Laulja ja laululooja Anu Tauli uus autoriplaat «Metskass», mis jõudis digialbumi ja CD kujul kuulajateni eelmise aasta lõpus, ilmus nüüd ka vinüülina. Esitlus leiab aset muusiku kodupaigas Haanjas 18. mail kohvik-restoranis Suur Muna.

«Metskass» on Tauli kuues autoriplaat, kuid esimene, mis ilmus ka vinüülina. «Autorilaul on üsna spetsiifiline nišš muusikamaastikul ja vinüül kui uuesti populaarsust koguv helikandja aitab mul jõuda ka nende kuulajateni – tõeliste muusikagurmaanideni, kes varem ei ole minu loominguga kokku puutunud,» lausus Taul.

«Selles mõttes on tegu väga olulise sündmusega nii mulle endale kui ka mu publikule – esimene vinüül! Ühtlasi jääb mu loomingust maha veidi teistmoodi helijälg, mida ehk ka tulevastel põlvedel on huvitavam avastada.»

Vinüüli esitlusel Haanjas musitseerib Taul koos Madis Meistriga, kes mängib akustilisel ja elektrikitarril. Albumil teevad kaasa veel mitmed Lõuna-Eestiga seotud muusikud: basskitarri mängib Henno Kelp, põikiflööti Merike Paberits ja rütmipille Margus Tammemägi. Paaris loos teeb rütmipillidel kaasa ka Tõnis Kirsipu.

Albumi kõik lood on Taul ise viisistanud ning sõnade autor on Erkki Peetsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles