Noor Põlva politseinik pälvis tunnustuse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tallinna Rotary klubi esindaja Ain Käpp (vasakult), keskkriminaalpolitsei isikukaitse büroo ihukaitsja Cristopher-Kevin Kunila, Edith Rästa, Põhja prefektuuri uurija Karolina Tupits, koerajuht Ketlyn Päll ja teenistuskoer Isak ning PPA peadirektor Egert Belitšev
Tallinna Rotary klubi esindaja Ain Käpp (vasakult), keskkriminaalpolitsei isikukaitse büroo ihukaitsja Cristopher-Kevin Kunila, Edith Rästa, Põhja prefektuuri uurija Karolina Tupits, koerajuht Ketlyn Päll ja teenistuskoer Isak ning PPA peadirektor Egert Belitšev Foto: Reelika Riimand/Politsei

Tallinna Rotary klubi tunnustas nelja parimat noort politseinikku, preemia said ka koerajuht ning teenistuskoer. Teiste seas sai parima noore politseiniku tiitli Põlva patrullpolitseinik Edith Rästa.

Edith Rästa tuli kolm aastat tagasi tööle Põlva patrulligruppi, kus tema südameasjaks kujunes liiklusjärelevalve. Aktiivne ja õpihimuline naine paistis kohe silma ning sulandus kiirelt meeskonda. Oma heade töötulemustega on ta panustanud palju liiklusturvalisusesse ja mõjutanud suurel hulgal liiklejaid.

Tema põhimõte on, et patrullitöös tuleb alati üksteist toetada, kolleegidele abi pakkuda ja liiklusjärelevalves praktilisi näpunäiteid jagada. Kolleegid iseloomustavad Rästat kui tarka, töökat ja rõõmsameelset töökaaslast, kellele saab alati kindel olla.

Noorte politseinike tunnustamine on iga-aastane traditsioon, mis sai alguse 2001. aastal, kui Tallinna Rotary klubi kinkis politseile teenistuskoera kutsika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles