Finaalseeria algas tasavägise mänguga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Serviti kapten Henri Sillaste viskel
Serviti kapten Henri Sillaste viskel Foto: Merlin Raudkett/Eesti Käsipalliliit

Põlvas alanud käsipalli meistriliiga finaalmängude seerias võõrustas Serviti Viljandit. Heitlikust matšist väljus võitjana Põlva meeskond.

Kogu esimese poolaja vältel käis tasavägine mäng ja vaheajale mindi seisuga 13: 12 Viljandi kasuks.

Teist poolaega alustas enesekindlamalt külalismeeskond. Serviti oli hädas realiseerimisega ning nõnda oli 37. minutil skoor Serviti poolt vaadates 14: 17. Alles 51. minutil aitas Jürgen Rooba Põlva meeskonna üle pika aja ühe väravaga ette. Lõppresultaadiks kujunes 26: 20 Serviti kasuks.

Serviti resultatiivseim oli Alfred Timmo, kuus väravat lisas Jürgen Rooba.

«Meie esimese poolaja mäng oli katastroofiline,» lausus Serviti peatreener Kalmer Musting. «Patustasime pallikaotustega palju ja otsused, mis mängijad vastu võtsid, ei olnud head. Vastased mängisid hingestatult, olime nagu hakklihamasinas,» kirjeldas treener.

«Teisel poolajal oli meie mäng täiesti teistsugune. Hoolimata sellest, et me ei saanud rünnakut esimesed kümme minutit käima, tõi murrangu kaitseformatsiooni muutmine,» jätkas Musting. «Selle arvelt saime ka veidi lihtsamaid väravaid. Mentaalne pool ja mängijate tahe meil ära ei lagunenud. See oli määrav. Meil oli olemas ka kõva rünnakute liider – Alfred Timmo.»

Teine finaalmäng on täna Viljandis, kolmas pühapäeval Põlvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles