Läti metsapeidikust tuli välja hulk uimasteid

BNS
Copy
Läti politsei. Foto on illustreeriv.
Läti politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Läti politsei leidis Jūrmalas ühe uimastihangeldaja metsapeidikust umbes 84 000 euro väärtuses mõnuaineid, teatas politsei agentuurile LETA.

Jūrmala politseijaoskonda laekus teave isiku kohta, kes tõenäoliselt müüb narkootikume Jūrmala, Tukumsi, Talsi ja Jelgava elanikele. Politseinikud avastasid uurimise käigus ühest Jūrmala metsast uimastipeidiku. Leitud aine viidi ekspertiisi, kus tuvastati, et tegemist oli protonitaseeniga.

Leitud narkootikumid kaalusid 834 grammi, need oleksid maksnud tänavakaubanduses ligi 84 000 eurot. Protonitaseen on psühhoaktiivne aine, sünteetiline opioid, mis isegi tugevam kui heroiin.

2. mail pidasid korrakaitsjad kahtlusalusena kinni 1971. aastal sündinud mehe, kes oli sarnaste kuritegudega juba varem politsei huviorbiiti sattunud. Politsei otsis läbi mehe elukoha, kust leiti ja võeti ära umbes 5000 euro väärtuses kuldesemeid, samuti 905 eurot sularaha, mis saadi suure tõenäosusega kuritegelikul teel. Samuti võeti ära kolm autot: Audi Q7, BMW X5 ja Ford Galaxy.

3. mail andis kohus loa mehe vahistamiseks. Teda saab karistada 5–15-aastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles