Põlva perearst asub teatepulka järk-järgult üle andma

Mati Määrits
, reporter
Copy
Lisaks tänukirjale andsid tervisekassa juhatuse liige Maivi Parv (paremal) ja peaspetsialist Maarika Liivamäe (keskel) Ljubov Kuruskile üle pleedi.
Lisaks tänukirjale andsid tervisekassa juhatuse liige Maivi Parv (paremal) ja peaspetsialist Maarika Liivamäe (keskel) Ljubov Kuruskile üle pleedi. Foto: Mati Määrits

Juba aasta eest pensionile jääda soovinud Põlva perearst Ljubov Kurusk vähendab 1. juunist märgatavalt oma koormust ning hakkab patsiente vastu võtma koos praegu Elvas tegutseva Anželika Kovešnikovaga ja tema tütre Darjaga.

Teisipäeval käisid teenekale tohtrile tänukirja üle andmas tervisekassa juhatuse liige Maivi Parv ja peaspetsialist Maarika Liivamäe, kes arutasid hiljem temaga ka nimistuga seonduvat. Muu hulgas selgus, et Põlvast pärit Parvel on Kuruskiga otsene seos.

«Olin lapsena sinu juures, kui olid lastearst. Kui sain täiskasvanuks, küsisin, kas saaksin jääda sinu juurde edasi ravile. Paraku ei olnud see võimalik, sest tookord olid jaoskonna- ja lastearstid eraldi. Sinu eeskujul läksin ka lastearstiks õppima,» pöördus juhatuse liige tunnustatu poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles