Põlvamaa külas avas uksed pood-kohvik

Jaanika Elias
, reporter
Copy
Klienditeenindaja Kairi Palo usub, et suvel meelitab Tilsi järv nende kanti rohkesti inimesi, kes ka uuest poest-kohvikust läbi astuvad.

 
Klienditeenindaja Kairi Palo usub, et suvel meelitab Tilsi järv nende kanti rohkesti inimesi, kes ka uuest poest-kohvikust läbi astuvad.  Foto: Jaanika Elias

Põlvamaal Tilsi külas avati eelmisel nädalal uus pood-kohvik. Peale küpsetiste on pakkumisel päevapraed ja supid, samuti saab värskeid kondiitritooteid ettegi tellida.

Kui samas hoones tegutsenud külapood üle aasta tagasi uksed sulges, hakkas uus omanik seal mullu aprillis remonti tegema. Nüüd on uksed taas valla. «Suurt reklaami veel teinud pole, aga alguse kohta on kõik hästi sujunud. Reedel, 12. mail avasime ja siis oli nagu laulupidu seal – rahvast väga palju,» märkis Britney OÜ juhatuse liige ja Tilsi pood-kohviku omanik Jaan Koort.

«Tahtsime tegelikult juba eelmise aasta suveks avada, aga ei jõudnud. Kuna meil on Põlvas mitu toidukohta, oli suvi kiire. Me ei jõudnud Tilsi kohvikuga edasi tegeleda ja jätkasime talvel. Nüüd siis avasime,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles