Võrulanna võitis pangalt 2000 eurot

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Pangalt 2000 eurot võitnud Katre Neissaar
Pangalt 2000 eurot võitnud Katre Neissaar Foto: Andres Raudjalg

Võrus elav kolme lapse ema Katre Neissaar võitis Coop Panga loosimises 2000 eurot.

Tamula järve läheduses elav Neissaar suur loosimängudest osavõtja ei ole. «Nii suurt rahasummat ei ole ma kunagi võitnud,» rääkis naine, kellele tuli üllatusena isegi see, et ta osales loosimises. «Kui pank selle kampaaniaga aasta tagasi alustas, siis korra kuulsin sellest, kuid nüüdseks oli see mul juba ammu meelest läinud.»

Pank maksab igal kuul ühele kliendile tagasi kogu tema arvelduskontol tehtud tehingute summa kuni 2000 euro ulatuses. Kampaanias osalemiseks ei pea tegema midagi rohkemat, kui maksma kuus vähemalt viiel korral panga deebet- või krediitkaardiga.

«Kõik sai alguse sellest, kui otsisime Võrus endale elukohta. Olin samal ajal ka lapseootel ja sellepärast üksi pank meile siia kodulaenu anda ei tahtnud. Coop Pank aga usaldas meid. Nüüd on meie esimene laps juba kaheksa-aastane, teine seitsmeaastane ja kolmas sai just aastaseks. Suur osa kampaanias võidetud 2000 eurost läkski meil pesamuna sünnipäeva tähistamiseks,» rääkis Neissaar.

Pere rentis lapse sünnipäeva tähistamiseks kohaliku mängutoa ja tellis suure tordi.

«Ega meil muidu ka sünnipäev pidamata oleks jäänud, aga võidusummata oleks meie pere-eelarve järgmisel kuul kindlasti pingelisem olnud,» tõdes pereema.

Neissaar töötas varem kokana ja on praegu kodune ema, kes lõpetas äsja Tartu tervishoiu kõrgkoolis hooldustöötaja eriala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles