GALERII ⟩ Kanepi sissesõitu takistavad teetööd

Mati Määrits
, reporter
Copy

Kanepisse suundujatel või sealt lahkujatel tasub lähikuudel hoolikalt teekonda valida, sest Tartu – Luhamaa trassilt alevisse suunduv teelõik surnuaia vahetus läheduses on suletud.

Rõngu – Otepää – Kanepi riigimaantee Kanepi alevikus asuva lõigu ümberehituse ning katte taastusremondiga alustas ehituse peatöövõtja AS Tref esmaspäeval. Teisipäeva pärastlõunal oli ühelt sõidusuunalt asfaltkate maha freesitud, teelõigu kõige madalamas kohas aga kaevas pinnast kopp ning askeldasid töömehed.

Alltöövõtjana tegutseva OÜ Roke Teenused omanik ja objektijuht Ronald Jürgenson selgitas, et nemad rajavad sademevee kanalisatsiooni. «Seni voolas vihmavesi inimestele hoovi ning pori pritsis ka vastu elamute seinu. Kui töödega jaanipäeva paiku lõpetame, on siin kõik nagu linnas – vihmavesi läheb restkaevust alla, kust jõuab toru mööda alla kraavi, mis viib veed alevikust välja,» rääkis Jürgenson.

Teelõik A. Weizenbergi tänaval Kooli tänavast kuni Teemeistri teeni on liiklusele suletud 21. juunini. Ümbersõit toimub Hurmi tänava kaudu, mis kulgeb Kanepi staadioni kõrvalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles