Põlvasse tuli järjekordne meistritiitel

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Eesti noormeeste C-vanuseklassi meister käsipallis on Põlva spordikooli esindus.
Eesti noormeeste C-vanuseklassi meister käsipallis on Põlva spordikooli esindus. Foto: Arvi Sirm/eesti Käsipalliliit

Aruküla spordihoones selgusid noormeeste C-vanuseklassi parimad käsipallurid. Võit tuli Põlva spordikooli esindusele.

Tiitlit jahtis kümme meeskonda, mis koosnesid 2008. aastal ja hiljem sündinud mängijatest. Kõik nad mängisid kahe etapi jooksul korra omavahel turniirisüsteemis läbi. Seejärel jätkusid mängud vastavalt põhiturniiri kohtadele A- ja B-grupis.

Põhiturniiri võitis kõik vastased alistanud Tallinna käsipalliakadeemia. Teiseks tuli üheksast mängust kaheksa võitnud Põlva spordikooli esindus, kes seljatas kõik peale käsipalliakadeemia meeskonna, kellele tuli alla vanduda tulemusega 19: 23.

Finaalturniiril oli aga olukord vastupidine. Nüüd olid Põlva noormehed need, kes kõik vastased seljatasid. Seejuures alistati tulemusega 20: 16 ka käsipalliakadeemia.

Nii tekkis olukord, kus põhi- ja finaalturniiri järel oli Põlva ja pealinna poistel võrdselt 24 punkti. Et aga finaalturniiril kogusid põlvakad rohkem punkte, kuulus meistritiitel neile.

Võidukasse tiimi kuulusid Kermo Kuklase, Ron-Jakob Pruss, Oskar Härmits, Kevin Piir, Rainet Vool, Gabriel Haabma, Eke Varusk, Karlis Ilus, Kristofer Vaino, Hardi Soidla, Martin Koppel, Miikael Markus Laine, Hannes Hallap, Rasmus Eric Rose ja Henri Haabma. Meistrite treenerid on Henri Sillaste ja Kalmer Musting. Põlva võistkonna parimaks mängijaks kuulutati Gabriel Haabma.

Kolmas koht läks Tapa valla spordikooli/SK Tapa võistkonnale. Valga Käval sai kümnenda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles