Võrumaa silmapaistvaid koolilõpetajaid pälvisid tunnustuse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Vastuvõtule kutsutud koolilõpetajad.
Vastuvõtule kutsutud koolilõpetajad. Foto: Merily Jakovets

Võrumaa arenduskeskus tunnustas reedel toimunud vastuvõtul Võru maakonnast pärit parimaid koolilõpetajaid.

«Iga täna tunnustatud õppur on milleski suutnud omandada väga hea taseme ning tunnustamisega tahame me ühtlasi näidata, et hindame nende oskusi ja pingutust ning peame seda maakonnas väärtuslikuks ressursiks,» ütles arenduskeskuse juhatuse liige Tiit Toots. Ta lisas, et iga motiveeritud õpilase taga seisavad professionaalsed õpetajad ning head õpikeskkonda loovad koolid.

Nii sel kui eelmisel aastal võttis arenduskeskus vastu väljakutse tunnustada ka neid pühendunud õppureid, kes sel aastal lõpetavad kooli Võru maakonnast kaugemal.

«Paljud Võru maakonna noored õpivad teistes Eesti maakondades ning isegi teistes riikides ning nende saavutused võivad jääda kodumaakonnas seetõttu märkamata,» ütles haridussündmuste koordinaator Karin Viljus.

Võru maakonnast pärit gümnaasiumite, kutsekoolide ja ülikoolide parimaid lõpetajaid on käesoleval õppeaastal Võrumaa arenduskeskuse andmetel kokku 70. Iga koolilõpetaja sai arenduskeskuselt tänukirja ning raamatu. Muusikalist meeleolu lõi sündmusel Võru maakonna noor muusik Elo Rahman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles