Aasta õpilane: õppida tuleb endale

Roosi Rahnu
, Suvereporter
Copy
Abiturient Kärt Karu – Tõrva gümnaasiumi aasta õpilane 2023 – seisab nüüd erialavaliku ees. «Huvisid on mitmesuguseid, aga mu esimene valik oleks ajakirjandus,» pihib noor tõrvakas.
Abiturient Kärt Karu – Tõrva gümnaasiumi aasta õpilane 2023 – seisab nüüd erialavaliku ees. «Huvisid on mitmesuguseid, aga mu esimene valik oleks ajakirjandus,» pihib noor tõrvakas. Foto: Ülav Neumann

Kärt Karu (18), kes sõprade ja tuttavate silmis üks tõeline Hunt Kriimsilm on, viib alati oma tegemised lõpuni. Peatne kuldmedalist, näitleja, viiuldaja, saatejuht ja noorteaktivist – need on vaid mõned märksõnad, millega tänavust Tõrva gümnaasiumi abiturienti ja aasta õpilast kirjeldada.

Aasta õpilase tiitel tuli talle meeldiva üllatusena. «Väga tore, et olen kellelegi korda läinud. See on näitaja, et olen maksimumi andnud ja saavutanud,» sõnab ta ja nendib, et gümnaasiumiharidust ja õppimist tulebki tõsiselt võtta.

«Kurdetakse palju, et on raske, aga kas tegelikult on üldse proovitud? Mõni päev võibki olla koolis keerulisem, aga siis kas või ürita kodus, küsi klassikaaslastelt abi ja õpi koos nendega,» soovitab ta. «Klassikaaslased selleks ongi, et nendele toetuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles