Lõuna-Eestis elav naine võitis lotoga pea 1,8 miljonit eurot (2)

BNS
Copy
Eurojackpoti pilet.
Eurojackpoti pilet. Foto: Elmo Riig

22. aprillil loositud Eurojackpoti 5+1 tabamusega ligi 1,8 miljoni euro suuruse võidu saanud lotopileti ostjaks osutus Lõuna-Eesti külas elav ja teenindusvaldkonnas töötav naine.

Võit vormistati digitaalselt ja praeguseks on naine oma võidusumma kätte saanud, teatas Eesti Loto pressiesindaja. Eesti Loto võttis võitjaga telefoniteel ühendust. Internetist ostetud pilet võitis 1 780 701 eurot. Tegu oli suurima ja ühtlasi ainsa selle taseme võiduga 22. aprilli loosimisel.

Võidupileti ostnud naise sõnul tuli talle võit suure šokina. «See on ikka liiga suur summa tavainimese jaoks,» olid naise esimesed sõnad vastuseks lototöötaja soovile võidust rääkida. «Ma ei ole ikka veel päriselt aru saanud, kui suur see summa on ja ei mõtle sellele ka praegu, lasen endal lihtsalt selle teadmisega harjuda ja ei plaani isegi veel selle raha kulutamist,» lausus võitja.

Sagedase lotomängijana on ta alati võidust unistanud, kuid sellisest paarituhande eurosest - et ei peaks palgapäevast palgapäevani elama ja oleks ikka väike rahavaru. Võidust sai naine teada Eesti Lotolt saadud SMS sõnumiga, kuid erinevalt tavapärasest ei olnud kirjas summat. Selle sai ta teada pärast arvuti avamist, märgates pileti võidu all palju numbreid, kuid ei märganud esimese ähmiga isegi miljonit tähistavat number ühte.

Võidukas naine töötab teenindusvaldkonnas ja oma tööst ta lotovõidu tõttu loobuda ei kavatse, sest talle meeldib see töö. Naise peres on juba täiskasvanud lapsed ja ka lapselapsed.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles