Lucas Leok teenis Saksamaal 8. koha

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Võistlus Saksamaal
Võistlus Saksamaal Foto: Eesti mootorrattaspordi föderatsioon

Bielsteini kõva pinnasega krossirajal leidis nädalavahetusel aset Saksamaa motokrossi meistrivõistluste neljas etapp, klassile 85cc oli seal kavas teine etapp. Eesti parimad tulemused tulidki 85cc klassis võistelnud noortelt Sõmerpalu klubi motomeestelt: Lucas Leok sai kaheksanda ja Travis Leok 11. koha.

Ajasõidus õnnestus Travisel välja sõita kuues ringiaeg ja Lucasel üheksas. Esimeses võistlussõidus õnnestus start hästi Lucasel, kes kohe esikümne piirile sai. Sõidu alguses tõusis ta mõneks ringiks seitsmendale kohale, kuid finišisse jõudis kaheksandana. Travise avasõidu algus ebaõnnestus täielikult ja pärast starti tuli tal viimaste seast sõitma hakata. 38. kohalt tõusis Travis lõpuks kuueteistkümnendaks.

Teises sõidus ei teinud kumbki meie poistest head starti. Lucas Leok oli avaringi järel kuueteistkümnes ja Travis Leok 21. Sõidus oli kiirem Travis, kes lõpuks üheksandale kohale tõusis, Lucas lõpetas kaheteistkümnendana.

Etapi kokkuvõttes tuli Lucas Leok 22 punktiga kaheksandale kohale ja Travis Leok 17 punktiga 11. kohale. Etapivõidu teenis 45 punktiga belgalane Jarne Bervoets.

Travis Leok on kahe etapi järel kuuendal kohal ja Lucas Leok kümnes.

MX Masters klassis oli meie sõitjatest ainsana peal võrumaalane Tanel Leok, kuid tema võistlus suuresti ebaõnnestus.

Avasõidus tuli Leokile 26. koht, teises 23. koht ja kolmandas 17. koht. Etapi kokkuvõttes oli Leok nelja punktiga 24. kohal. Etapivõidu teenis 66 punktiga Tom Koch, teine oli 65 punktiga Max Nagl ja kolmas 65 punktiga Jordi Tixier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles