Valga gümnaasiumi vilistlaskogu stipendiumi saab Dan Šemeljov

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Pildil on Dan Šemeljov Rakveres toimunud Eesti koolispordi liidu kergejõustikuvõistlustel,
Pildil on Dan Šemeljov Rakveres toimunud Eesti koolispordi liidu kergejõustikuvõistlustel, Foto: Valga gümnaasium

Valga gümnaasiumi 91. lennu lõpuaktusel neljapäeval antakse reaalklassi lõpetajale Dan Šemeljovile üle Valga gümnaasiumi vilistlaskogu stipendium 300 eurot, et toetada tema edasisi õpinguid ning spordikarjääri.

Dan Šemeljov on kolm aastat õppinud väga heade tulemustega ning esindanud Valga gümnaasiumi ja koduvalda nii spordivõistlustel, kui tantsutrupi Stuudio JOY liikmena.

Kooli üritustel on noormees kooliperet rõõmustanud saksofonimänguga. Danil on jätkunud ka mahti tegutseda aktiivselt õpilasesinduses, olles õppeaastal 2022/2023 õpilasesinduse asepresident.

Silmapaistvat õppurit ja muhedat kaaslast on kaasõpilased ja kool ka tunnustanud. Dan Šemeljovile on omistatud koolisisesed tunnustused «Aasta spordientusiast 2021» ja «Aasta aktivist 2022».

Sportimise ja tantsimise kõrval ei jäta Dan ka edaspidi õppetööd unarusse, pürgides Tartu Ülikooli arstiteaduskonda.

MTÜ Valga Gümnaasiumi Vilistlaskogu loodi 2017. aasta suvel. Vilistlaskogu on loodud Valga gümnaasiumi vilistlaste koondamiseks, gümnaasiumi traditsioonide ja vaimsuse kandmiseks ning propageerimiseks. 2018. aastal otsustati hakata välja andma stipendiumit «Hooandja».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles