Pihkva soojatootja ainus geodeesiainsener hukkus sõjas (3)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juuni alguses sõjas hukkunud Andrei Anufrijev oli Pihkva munitsipaalse soojatootja ainus geodeesiainsener
Juuni alguses sõjas hukkunud Andrei Anufrijev oli Pihkva munitsipaalse soojatootja ainus geodeesiainsener Foto: Pihkva Soojusvõrgud/Vkontakte

Pihkva Soojusvõrgud leinavad oma ainsat geodeesiainseneri, mullu Ukraina sõtta mobiliseeritud Andrei Anufrijevit, kelle surmast selle nädala alguses teatati.

«Ausalt öeldes ei tea me, kust seda lugu alustada ja üldiselt on väga raske sellest rääkida, aga vaikida on veel hullem,» seisab munitsipaalettevõtte VKontakte lehel teisipäeval avaldatud postituses. «Eelmisel aastal rääkisime sellest, et 22 meie kolleegi mobiliseeriti ja läksid kodumaad kaitsma. Teatame kurbusega, et üks neist suri.»

1987. aastal sündinud Andrei Anufrijev oli ettevõtte teatel nende ainus geodeesiainsener. «See on asendamatu kaotus. Me kõik mäletame teda kui töökat ja vastutulelikku meest, pühendunud sõpra ja hoolivat pereisa,» kirjutatakse järelhüüdes. «Andrei Aleksandrovitš tegi ära tohutu töö ettevõtte rajatiste inspekteerimisel, töötles tonnide kaupa ehitusplaane, osales kõigis meie suuremates ehitusprojektides.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles