Õnnetus Valga rulapargis pani lähedase häirekella lööma (2)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Õnnetus juhtus Valga kesklinna rulapargis. Kaaslased viisid teadvuse kaotanud poisi platsi äärde, kuhu jäädi kiirabi ootama.tiit loim
Õnnetus juhtus Valga kesklinna rulapargis. Kaaslased viisid teadvuse kaotanud poisi platsi äärde, kuhu jäädi kiirabi ootama.tiit loim Foto: Tiit Loim

Valgas Pedeli jõe äärses rulapargis kukkus 12-aastane poiss jalgrattaga sõites hiljuti nii õnnetult, et kaotas teadvuse. Poisi vanaema hinnangul peaks vallavalitsus pargis toimuvat rohkem reguleerima. Vallajuhi sõnul on juhtum kahetsusväärne, aga seal sõitjate tervis siiski pargi kasutajate ja vanemate vastutusala.

Kukkunud poiss sõitis pargis jalgrattaga. Mis asjaoludel õnnetus täpselt juhtus, ei ole tema vanaemale, endisele Valga volikogu liikmele Siiri Reiljanile täpselt teada, ent kukkumise tagajärjel oli nooruk teadvusetu.

«Sõbrad olid vedanud ta sinna (näitab kohta, kus maas on näha vere jälgi – toim), enne kui kiirabi tuli. Lapsel ei ole poolel näol nahka, kõik koorikus. Siis viidi ta EMOsse, tuvastati väga raske põrutus ja saadeti koju. Eile läksid valud niivõrd suureks, et ta viidi Tartusse intensiivi, praegu on Tartus,» rääkis Reiljan eelmise nädala algul.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles