Otepää ootab fotosid sinimustvalgest lipust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
2020. aasta fotokonkursile «Eesti lipp minu sees ja minu ümber» saadetud foto
2020. aasta fotokonkursile «Eesti lipp minu sees ja minu ümber» saadetud foto Foto: Õnneke Hermaste

Järgmise aasta 4. juunil on Eesti lipu 140. aastapäev. Otepää kultuurikeskused ja Otepää vallavalitsus kustuvad sel puhul kõiki üles saatma eri aastaaegadel tehtud fotosid teemal «Minu sinimustvalge 140».

Oodatud on kõik fotod koos pere või sõpradega või üksi, kus kaaslaseks on Eesti lipp. Fotol võivad olla toredad tegevused, maastikupildid ja muud põnevat. Pilt võib olla ka varasemast ajast ning soovi korral võib juurde kirjutada, mida see foto omanikule tähendab.

Kõikidest laekunud fotodest tehakse Facebookis «Talvepealinn Otepää» virtuaalnäitus, kus valitakse rahvahääletuse teel välja parimad pildid. Lisaks sellele teeb oma valiku fotokonkursi žürii.

Parimatest fotodest koostatakse Otepää keskväljakule Eesti lipu päevaks näitus. Parimate piltide autorid saavad auhinnaks Otepää valla ja kultuurikeskuste logoga meened.

Korraldajatel on õigus laekunud fotosid kasutada Otepääga seotud sotsiaalmeedias, valla kodulehel ja trükistes mittekommertslikel eesmärkidel tasuta, ilma autoritasu maksmata.

Fotod palutakse vallavalitsusee saata hiljemalt 16. aprilliks 2024. Kirja tuleb panna foto autor ja pildistamise aeg ning koht. Üks autor võib saata kuni kuus fotot. Täpsem info on leitav valla kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles