Ilmus Ernst Enno luule põhjal loodud album

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Olemi liikmed Birgid Täht (vasakult), Hanno Padar, Maria Mutso, Ken Arula, Marta Mut­so. Puudu on Ermo Talvik.
Olemi liikmed Birgid Täht (vasakult), Hanno Padar, Maria Mutso, Ken Arula, Marta Mut­so. Puudu on Ermo Talvik. Foto: Fred-Erik Kerner

Muusikaline kooslus Olem sai ühisrahastusplatvormi Hooandja toel valmis albumi «Armastuse kitsas rada», mis kannab edasi Valgas elanud luuletaja Ernst Enno ajatuid sõnumeid. Kogumikult saab kuulata 71 minuti jagu luulelist muusikat.

Olem on muusikat viljelev sõprade kogukond, kes loob eesti keelt ja pärimust hindavat loomingut, tuues esile meie ühiskonnas alati aktuaalseid ja universaalseid teemasid.

Ernst Enno  luule leidis helikeele Võrumaal Rõuge lähedal elava Ken Arula kaudu ning need laulud hakkasid oma elu elama. Lood pajatavad kokkuhoidmisest, raskuste ületamisest, armastuse saladusest ja mõtete porist tõusmisest.

Muusikakogumik sai valmis tänu 90 hooandjale, kellele ansambel korraldas tänutäheks juba esimese albumiesitluse Tartus Armastuse saalis.

Nüüd on kollektiiv sealt kaasa korjatud entusiasmiga reisimas läbi kogu Eestimaa. Järgmine kontsert on Rõngu rahvamajas 7. juulil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles