Tõrva Raadio alustas 19. hooaega

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tõrva Raadio peatoimetaja Kaidar Kängsepp.
Tõrva Raadio peatoimetaja Kaidar Kängsepp. Foto: Tõrva raadio

Täna startis Tõrva Raadio 19. hooaeg. Raadio on noorte eestveetav vabatahtlik ajutine mittetulunduslik hooajaline raadio, mis levib internetis ning Tõrva piirkonnas FM sagedusel 90,0MHz.

Argipäeviti algab raadiokava kell 7 Tõrva Ärataja hommikuprogrammiga, kus käivad erinevad saatekülalised ning räägitakse päevakajalistest teemadest. Edasi tulevad muusika- ja jutusaated lahedatelt saatejuhtidelt, mis kestavad keskeltläbi kella kümneni õhtul.

«Tõrva Raadio uue hooaja eel on toimetus ja ka raadioliikmed entusiastlikult toimetanud,» ütles Tõrva Raadio peatoimetaja Kaidar Kängsepp.

«Ootasime väga uut raadioperioodi. Toome kuulajateni mitu uut saadet,» lisas ta. «Näiteks Luulesaade, kus kuuleb ka saatejuhtide omaloomingut. Esimest korda on eetris ka saade Mida mm-i?. Tegu on muusikasaatega, mis loodetavasti paneb kulmu kergitama ning viib kuulaja eriskummalisele rännakule helide, pillide ja häälte maailma. Garanteerime meie kuulajatele parima raadioelamuse.»

Tõrva Raadio on eetris 7.-23. juulini ning lõppeb Tõrva Tule-Päevade pidustuste kajastamisega.

Raadiot saab kuulata Tõrva linnas ja selle ümbruses sagedusel 90.0 MHz ning internetis üle kogu maailma aadressil torvaraadio.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles