Korvpalliklubi käis Võrumaal vormi arendamas

LEPM
Copy
Korvpalliklubi Valgamaa suvelaager Värskas.
Korvpalliklubi Valgamaa suvelaager Värskas. Foto: Erakogu

MTÜ Korvpalliklubi Valgamaa korraldas 17.07.–23.07.2023 Võrumaal Värskas oma kuuenda suvelaagri.

Laagris osalesid 2007.–2014. aastal sündinud lapsed. Kokku võttis laagrist osa 50 korvpallihuvilist last Lõuna-Eestist.

Noori juhendas viis treenerit – Olver Kaljuvee, Brendon Paidra, Allan Hallik, Emily Raudkepp ja Viljar Veski. Treeningud leidsid aset kolm korda päevas. Osalejad said lisaks tavapärastele korvpallitreeningutele arendada oma üldfüüsilist vormi Piusa liivamägedel. Samuti korraldati lastele palju vaba aja tegevusi, näiteks toimus spordiviktoriin, Vabadussport korraldas parkuuritreeningu, orienteeruti (OK Peko), Minu trenn OÜ viis läbi jumpingu treeningu, sõideti Seto Line’ga Lämmijärvel ning käidi parvsaunas ja kümblustünnis.

21.07.2022 toimus laagri raames 2010 ja hiljem sündinud poistele Vurtsvasser Cup 2023. Võistlusest võttis osa neli võistkonda - kaks Korvpalliklubi Valgamaa võistkonda, üks võistkond Tartu Ülikooli Korvpallikoolist ning üks võistkond Parksepa Spordiklubist. Turniiri külastas ka Eesti korvpallikoondise liige Carlos Jürgens, kes on kuus aastat treeninud Ameerika Ühendriikides ning tuleval hooajal mängib Leedu kõrgliigas. Turniiri võitis KK Valgamaa/Värska II, teiseks tuli KK Valgamaa/Värska I ning kolmanda koha saavutas Parksepa SK/Võru.

Korvpalliklubi Valgamaa loodi 2017. aasta juulis, arendamaks noorte ja harrastajate korvpallitegevust Valgamaal ja Võrumaal. Osa on võetud erinevatest korvpallivõistlustest ja korraldatud on mitmeid üritusi. Klubi eestvedajad Olver Kaljuvee ja Brendon Paidra on võtnud uuel hooajal eesmärgiks osaleda U12, U13 ja U16 poiste Eesti meistrivõistlustel ning esmakordselt on plaanis moodustada üks tüdrukute võistkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles